Om oss

______

VÅRT ERBJUDANDE – Vi strävar efter att varje kontakt ska se oss som en pålitlig leverantör av IT-tjänster. Vårt uppdrag är att hantera våra kunders behov av personal med unik och specifik IT-kunskap, då vi både har den bredd och den spetskompetens som marknaden efterfrågar. Vi tar helt enkelt över delar av arbetet och löser problem åt våra kunder. Vårt jobb ska göra kundens vardag smidigare och mer flexibel. Genom att erbjuda utbildad IT-personal för kortare och längre uppdrag kan kunden därmed ägna sig åt sin kärnverksamhet och såklart bli lönsammare. Att hyra ut personal och styra om rätt person till rätt uppdrag är vår modell och vi verkar främst i Göteborgsregionen, men ser inget uppdrag som omöjligt. Ta gärna direktkontakt med vår VD Rickard Berg för mer information om hur vi kan lösa dina behov av kvalificerad IT-personal.

VÅR VISION – Redirect Consulting AB ska vara det givna förstahandsvalet inom IT för såväl kunder som personal.

Värdeord vi verkar utifrån

______

PROFESSIONELL – Våra tjänster och arbetssätt präglas av personlighet, engagemang och professionalitet. Genom att vara engagerade och professionella i allt vi gör, skapar vi utrymme för det personliga. Det innebär också att vi strävar efter en hög servicegrad, är hjälpsamma och korrekta i alla våra relationer. Vi är hängivna kolleger i arbetsteamet, tar ansvar, är genuina och har kunden i fokus.

PÅLITLIG – Kvalitet, kompetens och bredd ger oss stor trovärdighet gällande IT. Förtroendet för oss är starkt förankrat redan idag. Vi tar våra kunder på allvar. Redirect Consulting AB är ett rakt, ärligt och transparent företag som levererar kvalitet i varje konsulttimme.

ATTRAKTIV – Vi arbetar med möjligheter och vill se oss som inspirerande och roliga kollegor. Vi är mer än bara konsulter då vi skapar relationer som genererar gemensamma framtida affärer. Att våga se sig själv med självdistans och glimten i ögat tror vi ökar våra möjligheter att vara attraktiva både som arbetsgivare och på marknaden.