"PEOPLE SAY NOTHING IS IMPOSSIBLE, BUT I DO NOTHING EVERY DAY."

– WINNIE-THE-POOH

________

Karriär

______

Redirect Consulting AB siktar på att vara det givna förstahandsvalet inom IT för såväl kunder som för personal. Vår arbetsprocess är lika smidig som välfungerande: Vi ser helt enkelt till att placera rätt person, med rätt kompetens på rätt uppdrag. Att omdirigera personal är vår affärsidé.

Hos oss kan du räkna med att få intressanta och utvecklande uppdrag, med kunder som ligger i framkant. Vår verksamhet har sju år på nacken och våra konsulter har enorm bredd, samtidigt som de har unik spetskompetens. Vi månar om varje anställd och vår personalfilosofi enkel: Vi vill verka för att varje konsult ska ha de bästa förutsättningar för att kunna agera professionellt i varje möte, samtidigt som varje individ ska ha rätten att gå till arbetet och tycka det är roligt. Vi erbjuder våra konsulter spännande uppdrag, vidareutbildning, teambildning och ambitiösa kollegor.

Är du en ansvarsfull och serviceinriktad person som ser lösningar och möjligheter i att ta över arbetsbördan från kund och vill lösa deras problem – då är du varmt välkommen att skicka ditt CV till oss.

Ditt meddelande har skickats!

Glöm inte att säga vad du heter, använda en giltlig e-mail adress, samt att skicka ett skrivet meddelande.